رسانه

سایت شخصی بهمن علی بخشی

رسانه

سایت شخصی بهمن علی بخشی

رسانه

عشق باید الهی باشد و بس.....!!!
گاهی اوقات خود را گم می‌کنم...
مثل حالا !! ...
اما صدایی انگشت به دهان می‌گوید: ببخشید،...
شما را قبلاً جایی ندیده‌ام ؟!
اما نمی‌دانم مگر سواد ندارید؟
روی پیشانی من که نوشته شده صاحب این عکس ماهها قبل مرده است .....!!

دانشجوی دکتری مدیریت رسانه
pr.bakhshi.b@gmail.com

پیوندهای روزانه

۳ مطلب در دی ۱۴۰۰ ثبت شده است

کتاب رسانه های اجتماعی اصول و کاربردها اثر پاویسا شلدون و ترجمه حسین حسنی

این کتاب اصول و کاربردهای رسانه‌های اجتماعی را در موقعیت‌های ارتباطات میان‌فردی، رسانه‌های جمعی، سازمانی و سیاسی بررسی می‌کند.

فناوری‌های رسانه‌های اجتماعی شکل‌های بسیار متفاوتی دارند که از جمله می‌توان به سایت‌های شبکه اجتماعی همانند فیس‌بوک و توئیتر، وبلاگ‌ها، ویکی‌ها، سایت‌های به اشتراک‌گذاری آنلاین ویدئو و عکس (همانند پینترست)، سایت‌های رتبه‌بندی و نشانه‌گذاری اجتماعی و سایت‌های گپ‌زنی متنی و ویدئویی (همانند اسکایپ) اشاره کرد.

این کتاب در دو بخش عمده تألیف شده است. بخش نخست آن شامل اصول رسانه‌­های اجتماعی است و بر اساس نظریه‌­های ارتباطات میان فردی و نیز نظریه­‌های ارتباط جمعی، نویسنده به تحلیل انواع گوناگون رسانه­‌های اجتماعی پرداخته است. بخش دوم این کتاب نگاهی کاربردی به رسانه­‌های اجتماعی دارد.

پاویسا شلدون کوشیده است تا بر تکیه بر آخرین مطالعات و پژوهش‌­های انجام شده در این حوزه، کاربرد رسانه‌­های اجتماعی در سیاست همانند نقش آن‌ها در برگزاری کمپین‌­های سیاسی و جنبش­‌های بهار عربی، بحث­‌های مرتبط با حریم خصوصی کاربران، مزایا و چالش­‌های کاربرد رسانه‌­های اجتماعی در موقعیت­‌های آموزشی همانند دانشگاه­‌ها و کاربرد رسانه‌­های اجتماعی در موقعیت­‌های بحرانی و به هنگام بروز بلای طبیعی را تحلیل نماید. علاوه بر این، مزایای و معایب تبلیغات تجاری از طریق رسانه‌­های اجتماعی و نیز ملاحظه اعتیاد به رسانه‌­های اجتماعی و علل و پیامدهای آن از موضوعات اساسی دیگر این کتاب است.

جهت دریافت فایل کتاب با pr.bakhshi.b@gmail.com در ارتباط باشید 

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۳ دی ۰۰ ، ۱۲:۱۵
بهمن علی بخشی

شرکت استرالیایی Synchron که در زمینه واسط مغز و رایانه (BCI) فعالیت می‌کنه با کار گذاشتن ایمپلنت در مغز یه مرد ۶۲ ساله مبتلا به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) باعث شد تا این فرد افکار خودش رو مستقیما به توییت تبدیل کند.

«فیلیپ اوکیف» که از ناتوانی پیشرفته ناشی از این اختلال رنج می‌برد، توییت خودش رو با نوشتن جمله «سلام دنیا! توییت کوتاه. پیشرفت تاریخی.» از طریق حساب «توماس اکسلی»، مدیر عامل Synchron به اشتراک گذاشته است.

این  یک لحظه مهم و نمادین برای فناوری محسوب می‌شود زیرا در آینده می‌تواند فرصت‌های بیشتری برای افراد معلول ایجاد کند تا با دنیای اطراف خود در تماس باشند.

 

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۳ دی ۰۰ ، ۱۰:۲۷
بهمن علی بخشی

 جلسات متعددی در خصوص طرح در مرکز پژوهش ها برگزار شده است که بسیاری از منتقدان نیز دعوت شدند و مخالفت صریح خود را با طرح اعلام نمودند و خوشبختانه مرکز پژوهش ها هم گوش شنوایی برای شنیدن نقدها داشتند.به قول فوتبالی ها این توپ گل نکردنش سخت از گل کردنش بود . در عصر دیجیتال و زمانیکه کشورهای اطرافمان در گیر و دار تبدیل به هاب هوشمند منطقه هستند ما نباید بند بک سری مسایل باشیم.

پ.ن:قانونگذاری و صیانت از حقوق کاربران لازم و ضروری است که حقیقتاً در این حوزه ضعف بسیار پیرامون قانون و قانونگذاری داریم ولی باید مراقب بود که به بهانه صیانت از کاربران اتفاقات دیگری نیافتد.حالا باید دید کمیسیون و مجلس چه می کنند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ دی ۰۰ ، ۰۸:۱۸
بهمن علی بخشی