رسانه

سایت شخصی بهمن علی بخشی

رسانه

سایت شخصی بهمن علی بخشی

رسانه

عشق باید الهی باشد و بس.....!!!
گاهی اوقات خود را گم می‌کنم...
مثل حالا !! ...
اما صدایی انگشت به دهان می‌گوید: ببخشید،...
شما را قبلاً جایی ندیده‌ام ؟!
اما نمی‌دانم مگر سواد ندارید؟
روی پیشانی من که نوشته شده صاحب این عکس ماهها قبل مرده است .....!!

دانشجوی دکتری مدیریت رسانه
pr.bakhshi.b@gmail.com

پیوندهای روزانه

۳ مطلب در آذر ۱۴۰۰ ثبت شده است

در عصر جولان فیک نیوزها، انفجار رسانه های زرد و ... سواد رسانه ای مثل نان شب واجب است.

سواد رسانه‌ای یا Media Literacy در یک تعریف کلی یعنی: یک نوع درک متکی بر مهارت که براساس آن می‌توان انواع رسانه‌ها و تولیدات مختلف آن‌ها را شناخت و از یکدیگر تفکیک و شناسایی کرد.حال این درک به چه کارمان می‌آید؟به زبان  ساده، سواد رسانه‌ای مثل یک رژیم غذایی است که  هوشمندانه مراقب است که چه موادی مناسب هستند و چه موادی مضر؛ چه چیزی را باید مصرف کرد و چه چیزی را نه و یا اینکه میزان مصرف هر ماده بر چه مبنایی باید استوار باشد.پ.ن: راجع به سواد رسانه ای بیشتر صحبت می کنیم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ آذر ۰۰ ، ۰۹:۱۲
بهمن علی بخشی

رسانه، پل ارتباطی میان اجزای مختلف جامعه به شمار می رود که بر اساس نیازها، ضرورت ها و خط مشی های کلی رسانه، در هر نظام سیاسی و اجتماعی به پوشش خبری رویدادها در جامعه می پردازد. به عقیده بلوملر آنچه در قالب اخبار به وسیلة روزنامه ها، رادیو و تلویزیون به مخاطبان عرضه میشود، نتیجة انتخاب ها، تصمیم گیری ها و نظرهای افراد مختلف است. نقش دوگانة رسانه ها در بحران زایی و بحران زدایی، برجسته سازی و کوچک نمایی، امیدزایی و امیدزدایی و ... دست کم بر صاحبنظران این عرصه پوشیده نیست . توانایی بالقوة رسانه ها، در رهبری افکار عمومی تنها با مدیریت صحیح در آنها و بر آنها امکان پذیر است که می تواند به صورت بالفعل درآید.

مطالب پیش رو گفتگوی بنده با دکتر اسدی عضو هیئت علمی دانشکده علوم ارتباطات و رسانه و علوم اجتماعی و مدیرمسئول فصلنامه روزنامه نگاری الکترونیک است به صورت زنده در رسانه اجتماعی اینستاگرام در رابطه با تحول در رویکرد جدید صدا و سیما در پوشش اخبار پخش شده است.

 

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰۴ آذر ۰۰ ، ۱۶:۴۴
بهمن علی بخشی

کنشگری یاActivism به فعالیت‌های متشکل و مختلف در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی گفته می‌شود که با هدف ایجاد تعادل یا جلوگیری از تغییر در این زمینه‌ها با میل بهبود در جامعه شکل می‌گیرد.

متن پیش رو حاصل گفتگوی زنده اینترنتی بر بستر اینستاگرام است که بنده با آقای علی گنجعلیخانی در ارتباط با موضوع کنشگری با استفاده از ابزار رسانه است که تقدیم حضورتان می شود.

فناوریهای جدید مانند اینترنت، تلفن های هوشمند همراه وتبلت ها این ظرفیت را دارند تا جامعه مدنی را قدرتمند و دموکراسی را در سرتاسر جهان تقویت کنند.

 

 

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰۲ آذر ۰۰ ، ۰۸:۳۱
بهمن علی بخشی